Γιατί Εμάς

Γιατί είμαστε πάντα στο πλευρό σας οποτεδήποτε μας χρειαστείτε

Το Ελληνικό Γραφείο Τελετών Άλφα – Ωμέγα, ιδρύθηκε με σκοπό να σας προσφέρει την αξιοπρεπή επικήδεια τελετή που επιθυμείτε για το αγαπημένο σας πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα. Για τον λόγο αυτό, σας προσφέρουμε την ταφή, την καύση ή την μεταφορά της σορού του αγαπημένου σας προσώπου στον τόπο που επιθυμείτε σε πολύ προσιτές τιμές.

Ωστόσο, το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, δεν είναι μόνο οι τιμές μας και ο επαγγελματισμός μας. Είναι πάνω από όλα, ο ανθρωπισμός και ο σεβασμός μας για την απώλεια της ανθρώπινης ζωής και της ανακύπτουσες ανάγκες της οικογένειας του εκλιπόντα ή της εκλιπούσης. Γνωρίζοντας ότι η διοργάνωση μιας νεκρώσιμης τελετής είναι μια άκρως ευαίσθητη και λεπτή υπόθεση στην οποία δεν χωράει περιθώριο λάθους ή ασυνέπειας, το γραφείο μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας με κάθε λεπτομέρεια την όλη διαδικασία ταφής, καύσης ή μεταφοράς της σορού, με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια.

Σας παρέχουμε επαγγελματικές και κατανοητές συμβουλές, συμμεριζόμενοι την οδύνη σας.

Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο, τη σαφήνεια, τη διαφάνεια και τον επαγγελματισμό.

Σας συμπαραστεκόμαστε και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ανεξάρτητα από θρησκεία και θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Εσείς, απλά, εκφράζετε τις επιθυμίες σας για έναν αποχαιρετισμό σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες και εμείς φροντίζουμε για τη άρτια οργάνωσή του. Εσείς οραματίζεστε τον αποχαιρετισμό που επιθυμείτε και εμείς τον υλοποιούμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ἀνδρῶν γὰρ ἐπιφανῶν πᾶσα γῆ τάφος. (Περικλής, 430 π.Χ.)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

+49 15 14 13 000 13
+49 151 413 000 16
+49 89 500 77 700

ή στείλτε μας mail
στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]