Διοργάνωση επικήδειων
τελετών / αποτεφρώσεων

Διοργανώνουμε την τελετή που επιθυμείτε

Το Ελληνικό Γραφείο Τελετών Άλφα – Ωμέγα είναι σε θέση να οργανώσει ταφή, ανώνυμη ταφή ή καύση από την κλασσική έως την πλέον σύγχρονη. Σας παρέχονται υπηρεσίες ταρίχευσης και συντήρησης από διεθνείς πιστοποιημένους φορείς.

Σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής του φέρετρου που επιθυμείτε για τον εκλιπόντα ή την εκλιπούσα από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε. Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο είδος διακόσμησης της εκκλησίας και της αίθουσας με την ιδανική για σας σύνθεση λουλουδιών και ανθοστηλών.

Επιπρόσθετα, το Ελληνικό Γραφείο Τελετών Άλφα – Ωμέγα διοργανώνει ταφές στην θάλασσα σε όλους τους γνωστούς τόπους στην Ελλάδα στην Βόρεια και στην Βαλτική Θάλασσα.

Στην περίπτωση της αποτέφρωσης του νεκρού, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν την τέφρα του θανόντος σε διαμάντι. Είτε σε τεφροδοχείο είτε σε μορφή πολύτιμου λίθου, το αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι πάντα μαζί σας.

Οι επιλογές των τύπων ταφής ποικίλουν και εναρμονίζονται απόλυτα με τις επιλογές σας.

Είμαστε ανοιχτοί, συνεργάσιμοι και σε θέση να ικανοποιήσουμε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Είμαστε κοντά σας την ώρα του πόνου. Για το λόγο αυτό σας ερχόμαστε στο σπίτι σας και σας παρέχουμε τις συμβουλές μας δίχως κανένα χρονικό περιορισμό.

Εμπιστευτείτε την πολύχρονη εμπειρία μας και επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα για να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για όλους τους τύπους ταφής με στόχο την άρτια οργάνωση και υλοποίηση του αποχαιρετισμού στο αγαπημένο σας πρόσωπο που εσείς επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

+49 15 14 13 000 13
+49 151 413 000 16
+49 89 500 77 700

ή στείλτε μας mail
στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]